Handelsbetingelser

1. Gyldighed og Kontrakt med kunden
Disse betingelser gælder for www.Mintemafest.dk’s aktiviteter i forbindelse med salg og levering af varer til kunden. MinTemaFest forbeholder sig ret til at ændre disse betingelser på denne hjemmeside og vil informere herom herunder.
Kontrakten mellem MinTemaFest og kunden oprettes når MinTemaFest accepterer kundens ordre. Dette sker ved modtagelse af betaling fra kunden til MinTemaFest. MinTemaFest har ret til at afvise kontrakter i tilfælde af der forefindes åbenlyse fejl i antal eller stavning mv. på hjemmesiden.

2. Pris og udbud
Priserne på alle varer er oplyst i danske kroner og er inklusiv moms. Købet pålægges et fragtgebyr. Der pålægges ikke yderligere gebyrer for brug af kreditkort eller pakning mv.
Der tages forbehold for udsolgte varer. Er varen på hjemmesiden er den normalvist på lager. Hvis en vare mod forventning er udsolgt, vil kunden blive informeret herom inden afsendelse. Der tages forbehold for ændringer i priser og udbud.

3. Levering af varer
MinTemaFest vil levere de bestilte varer til den oplyste adresse til 69 kr. pr. ordre op til 25 kg. Ordrer bliver altid afsendt hurtigst muligt alle hverdage, dvs. mandag-fredag. MinTemaFest forbeholder sig ret til at dele leveringen op såfremt det er nødvendigt, kunden vil dog blive oplyst herom og vil normalvist ikke blive pålagt udgift herved. Der pålægges ikke told el.lign. på forsendelsen. Afsendelse af ordren er opfyldelse af kontrakten indgået med kunden. Levering er normalvist 2-3 hverdage fra afsendelsesdag til leveringsdag men vi kan ikke garantere leveringsdag. Læs mere om levering her.

4. Garanti v. mangler og defekte varer
Hvis de leverede varer ikke er de varer som kunden bestilte, eller hvis varerne er i forkert antal, er beskadigede eller defekte, skal kunden underrette MinTemaFest.dk herom indenfor rimelig tid. Har du modtaget en defekt vare skal du beholde varen såfremt du påtænker at klage over denne. MinTemaFest.dk vil give kunden mulighed for at få pengene helt eller delvist retur, gen-udfylde den oprindelige ordre, eller levere en lignende vare efter kundens ønske.

5. Retur- og fortrydelsesret - retur garanti.
Alle intakte ubrugte varer kan returneres og refunderes indenfor 14 hverdage efter modtagelse. Varer returneres til afsenderadressen:
MinTemaFest.dk Unit 2
Clarendon Drive Industrial Park,
Wymbush, Milton Keynes
England MK8 8DA
Inden varen returneres, bedes du sende en email til Kontakt@MinTemaFest.dk. Du bedes oplyse grunden til at varen returneres, samt om varerne har været taget i brug. Du skal oplyse dit navn, adresse og 6-cifrede ordrenummer. Medsend også disse oplysninger i returpakken da det vil lette refunderingen.
Vi beder yderligere kunden om at notere sig følgende:
a). Det forventes at varerne behandles skånsomt mens de er i din besiddelse. Alle varer skal returneres i original stand, og i original indpakning hvor muligt. Varer der fortrydes skal være uden skade og i en stand hvori den kan gensælges. Såfremt varen ikke kan genpakkes, lægges indpakningen ved siden af varen. Venligst, notér at vi ikke kan acceptere returnering af specialfremstillede varer, helium gas cylindere og spiselige varer.
b). For at sikre at vi modtager varen, og i god stand, opfordres du til at sende varen anbefalet og/eller med Track and Trace. Sendes varen som brev med Post Danmark er den ikke forsikret, hvorfor det anbefales at returnere alle varer som Pakke.
c). Vi refunderer ikke retur-forsendelses-, paknings- og forsikringsudgifter. Varernes værdi refunderes til betalingskortet. Er hele ordren returneret på egen regning refunderes hele købsbeløbet.
d). Vi forsøger altid at refundere beløb indenfor en uge af modtagelse af varen men der kan i sjældne tilfælde gå op til 14 dage efter modtagelse.
e). Varer som returneres men som ikke lever op til reglerne for returnering - det vil sige, varer som tydeligvis er blevet brugt, og herefter forsøgt returneret, vil blive kategoriseret som ’Uenighed om varens tilstand’ og vil ikke blive refunderet. Kunden vil blive informeret herom, og om grunden herfor. Vi vil meget gerne returnere en sådan vare til kunden på kundens regning. Såfremt kunden ikke ønsker dette, vil varen blive destrueret efter 91 dage.
f). Såfremt en vare skal byttes, fremsendes den nye vare først efter vi har modtaget den returnerede vare. Såfremt du ønsker varen hurtigt, opfordres du derfor til at bestille en ny af den pågældende vare i mellemtiden. Vi vil herefter refundere værdien af den originale vare ved modtagelse.

6. Lovgivning og intellektuelle rettigheder
Købsaftaler indgået med MinTemaFest går under dansk lov og lovgivning og alle eventuelle uenigheder vil gå igennem det danske retssystem.
Al information, data, tekst, grafik, links og computer koder publiceret og tilgængeligt på denne hjemmeside ejes af MinTemaFest.dk og må ikke kopieres på nogen måde uden tilladelse.

7. Ansvarsfraskrivelse
MinTemaFest følger de regler som dansk lov påkræver. MinTemaFest kan ikke holdes ansvarlig for indirekte, tilfældige, specielle, konsekvente skader selvom MinTemaFest er blevet oplyst om muligheden herfor.

8. Private Oplysninger
MinTemaFest.dk er dedikeret til at beskytte dine personlige oplysninger. MinTemaFest vil aldrig sælge eller distribuere disse detaljer til tredje parter. Alle informationer forbliver interne og bruges kun til at gennemføre og informere dig om din handel.
Såfremt du ønsker at modtage vores månedlige nyhedsbrev, vil din email adresse brugt hertil. Nyhedsbrevet vil omhandle MinTemaFest.dk og de produkter der handles på hjemmesiden samt information om spændende nye produkter og konkurrencer.