Helium og 100 Balloner - Forskelligfarvede Balloner m. Bånd

678.00 Kr.
Produktbeskrivelse
Læs venligst hele denne beskrivelse inden du køber dette produkt!
Bedste pris på nettet! Vi er Danmarks største leverandør af helium-engangsflasker og leverer disse til størstedelen af vores online konkurrenter - derfor kan vi levere den samme helium-cylinder meget billigere!

- 2 x Stor Helium Gas Cylinder 0,41 m3.
- Inkluderer ialt 100 forskellig-farvede balloner á maks. 23 cm dia. samt bånd.
- Ballonerne svæver 6-8 timer.
- Nok helium til ialt 100 små latex balloner á maks. 23 cm eller ialt 50 alm. latex balloner á maks. 30 cm i dia.
- Engangscylinder uden pant, ingen returnering.
Sådan gør du:
Sæt ballonen på tuden
Drej håndtaget
Tryk tuden lidt op eller ned og først nu fyldes ballonen.
Helium vejer meget lidt og du kan derfor ikke mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Antal og Størrelse:
For at opnå maksimale antal må ingen af ballonerne overstige det oplyste diametermål og der må ikke være spild før, under eller efter oppustninger. Alle latex balloner der medsendes i vores helium-ballon pakker er 23 cm i dia. Alle latex balloner vi sælger separat er 30 cm i dia. (illoom balloner er 23 cm i dia.)
Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes og antallet af balloner vil derfor være mindre. Alternativt oppustes alle balloner til maks. 22 cm/28 cm i dia. for at sikre det fulde antal balloner. Medsendte balloner lægges ofte nedenunder metalcylinderen.

Svævetid
Latex balloner på 23 cm i dia. har en gennemsnitlig tid i luften på 6-8 timer i alt. En 30 cm i dia. latex ballon svæver længere. Bemærk at ventiler kan veje ballonen ned hurtigere, specielt i 23 cm i dia. balloner. Folieballoner svæver i ca. 1 uge. Se mere om ballontyper, antal balloner og svævetid i linket nedenfor.
Læs mere om oppustning, ballontyper og ballonStørrelse:r her, inden du går igang.Det med småt
Bemærk at vi desværre ikke kan sende helium til Grønland, Færøerne eller Norge.
Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt. Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild.
Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Perfekt ballon pakke til børnefødselsdagen. Ideel til skoleafslutning, butiksfødselsdage samt firmafester. Klik i søgefeltet ovenfor og se flere af vore helium ballon pakker.