Svampebob Firkant Monster Folie Ballon Pakke - Small

377.75 Kr.
Produktbeskrivelse
Svampebob Firkant Monster Folie Ballon Pakke.
Pakken Indeholder::.

1 x Svampebob Firkant Monster Folie ballon 71 cm. høj.
1 x Lille Helium Cylinder 0,41 m3.

3 x Hvide Folie Runde Balloner 45 cm. i dia.
1 x Metallic Sølv Bånd 46 m.
1 x Sølv Folie Ballonvægt.

Bedste pris på nettet!.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes.

Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En stor ballon (30 cm. i dia.) svæver længere end en lille ballon (23 cm. i dia.). En latex ballon er en almindelig gummiballon. Helium Folie Balloner kan kun bruges med helium og holder ca. 1 uge.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Pynt op til den mest uhyggelige halloween fest med disse flotte balloner. Kan desuden bruges til Drakula, Haunted House, Animations, tegnefilm, Nightmare on Elm Street og andre uhyggelige temafester. Klik i feltet ovenfor for flere uhyggelige Halloween produkter.