Disney Monsters University Ballon Helium Pakke - Small

395.00 Kr.
Produktbeskrivelse
Disney Monsters University Helium Pakke.

Pakken Indeholder::

.

1 x Disney Monsters University folieballon.
4 x blå stjerne folieballoner 50 cm. i dia.
1 x mørkeblåt bånd 91 m.
1 x mørkeblå folie ballonvægt.
1 x lille heliumcylinder.
.

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes.

Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En stor ballon (30 cm. i dia.) svæver længere end en lille ballon (23 cm. i dia.). En latex ballon er en almindelig gummiballon.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang. Hold den sjoveste Monsters inc. fest med disse flotte balloner. Inviter alle venner til fest eller fødselsdagsfest med Mike Wazowski, Monsters University, Sulley, Monstropolis, Pixar, animations temafester mm. Klik på søgefeltet ovenfor og find flere produkter fra Monsters University.

Bemærk at helium ikke returneres da fabriksgarantien frafalder efter første salg og vi yderligere ikke har mulighed for at teste cylinderen inden evt. gensalg.