Fantastic Four Ballon Helium Pakke - Small

395.00 Kr.
Midlertidigt Udsolgt
Produktbeskrivelse
Fantastic Four Folieballon og Helium Pakke.

Pakken Indeholder:.

1 x Fantastic 4 Kæmpe Folie Heliumballon 89 cm.
4 x Røde Stjerner 50 cm. Folieballoner.
1 x Rød Folieballonvægt.
1 x Rødt Bånd 91 m.
1 x Lille Helium Cylinder. 0,25 m3, engangsflaske.
Helium Folieballoner kan kun bruges med helium og holder ca. 1 uge.

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påregnes og antallet af balloner vil derfor være mindre. Alternativt oppustes alle balloner til maks. 22 cm. i dia. for at sikre det fulde antal balloner.

Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En stor ballon (30 cm. i dia.) svæver længere end en lille ballon (23 cm. i dia.). En latex ballon er en almindelig gummiballon.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.Træd ind i Marvels univers med De Fantastiske Fire superhelte. Hold en fantastisk fest med superhelte, Superskurke, Marvel, tegneserie eller anden temafest. mm.

Bemærk at helium ikke returneres da fabriksgarantien frafalder efter første salg og vi yderligere ikke har mulighed for at teste cylinderen inden evt. gensalg.