Happy Birthday Cupcake Pige Folie Ballon Pakke

404.75 Kr.
Produktbeskrivelse
Happy Birthday Cupcake Pige Folie Ballon Pakke.

Pakken Indeholder::.

1 Cupcake Folie Heliumballon.
4 Lyserøde Stjerner 50 cm. Folieballoner.
1 Lyserød Folie ballonvægt.
1 Lyserødt Bånd 91 m.
1 Lille Helium Cylinder. 0,25 m3, engangsflaske.
Helium Folie Balloner kan kun bruges med helium og holder ca. 1 uge.

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes og antallet af balloner vil derfor være mindre. Alternativt oppustes alle balloner til maks. 22 cm. i dia. for at sikre det fulde antal balloner.

Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En stor ballon (30 cm. i dia.) svæver længere end en lille ballon (23 cm. i dia.). En latex ballon er en almindelig gummiballon.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang. Flotte balloner til at pynte festlokalet op til den helt store pigefødselsdag med cupcakes. Ideel til at pynte fødselsdagslokalet op med eller til at overraske veninden på hendes fødselsdag. mm.