Vi oplever desværre i øjeblikket problemer med at generere kvitteringer. Det kan derfor godt tage lidt før du modtager din bekræftelsesmail, da de skal laves manuelt. God fest!

Happy Anniversary Sølvbryllups Ballon og Helium Pakke - Small

395.00 Kr.
Midlertidigt Udsolgt
Produktbeskrivelse
Happy Anniversary Sølvbryllups Ballon og Helium Pakke.

Pakken Indeholder::.

1 x Sølv Folie Ballon 46 cm. høj.
1 x Lille Helium Cylinder 0,41 m3.

4 x Sølv Folie Runde Balloner 45 cm. i dia.
1 x Metallic Sølv Bånd 46 m.
1 x Sølv Folie Ballonvægt.

Bedste pris på nettet!.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes.

Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En stor ballon (30 cm. i dia.) svæver længere end en lille ballon (23 cm. i dia.). En latex ballon er en almindelig gummiballon. Helium Folie Balloner kan kun bruges med helium og holder ca. 1 uge.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Elegant ballon pakke til jubilæet eller bryllupsdagen. Pynt op til jubilæumsfesten med disse flotte folie balloner. Kan desuden bruges til at dekorere æres porten til Sølvbrylluppet eller bryllupsdagen. mm.

Bemærk at helium ikke returneres da fabriksgarantien frafalder efter første salg og vi yderligere ikke har mulighed for at teste cylinderen inden evt. gensalg.