Vi sender desværre ikke ordrer på mandag og alle ordrer lavet fra fredag kl 16.00 til og med mandag vil blive afsendt tirsdag 27. aug. God Fest!

40 års Jubilæum Røde Balloner Helium Pakke

570.50 Kr.
Produktbeskrivelse
40 års Jubilæum Røde Ballon Helium Pakke.

Pynt op til et skønt jubilæum eller fødselsdag med denne pakke med alt til ballondekorationen i et flot rødt tema.

Pakken Indeholder:.

1 x Rød 4 Tal Folieballon 91 cm. høj.
1 x Rød 0 Tal Folieballon 91 cm. høj.
4 x Hjerte Folieballoner 45 cm.
1 x lille helium cylinder.
1 x Rødt Bånd 91 m.
1 x Rød Folieballonvægt.

Bedste pris på nettet!.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes. Helium Folieballoner kan kun bruges med helium og holder ca. 1 uge.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Elegant ballon pakke til den runde fødselsdag, jubilæet eller bryllupsdagen. Pynt op til jubilæumsfesten med disse flotte Folieballoner. Kan desuden bruges til at dekorere æres porten til Rubinbrylluppet eller til den store 40års dag. mm.

Bemærk at helium ikke returneres da fabriksgarantien frafalder efter første salg og vi yderligere ikke har mulighed for at teste cylinderen inden evt. gensalg.