Happy Valentines Day Cupcake Hjerte Ballon Helium Pakke - Large

580.25 Kr.
Produktbeskrivelse
Happy Valentines Day Cupcake Hjerte Ballon Helium Pakke - Large.

Pakken Indeholder::
16 Røde Latex Balloons.
6 Røde Dobbelt Hjerte Ballonvægte.
4 Røde Folie Hjerteballoner 45 cm.
1 x Metallic Rødt Bånd 46 m.
2 x Lyserøde og Røde Cup Cake Folie Ballon 51 cm. høj.
1 x Stor Helium Cylinder.

Bedste pris på nettet!.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes.

Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En stor ballon (30 cm. i dia.) svæver længere end en lille ballon (23 cm. i dia.). En latex ballon er en almindelig gummiballon. Helium Folie Balloner kan kun bruges med helium og holder ca. 1 uge.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Perfekt til valentinsdag eller en romantisk overraskelse! Kan desuden bruges til forlovelses, fødselsdags og bryllups temafester. mm.

Bemærk at helium ikke returneres da fabriksgarantien frafalder efter første salg og vi yderligere ikke har mulighed for at teste cylinderen inden evt. gensalg.