Helium til op til 30 Balloner

Tilbud Helium til op til 30 Balloner
199.00 Kr.
Produktbeskrivelse
Lille Helium Gas Cylinder uden Balloner - Single.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang..

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål. Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes og antallet af balloner vil derfor være mindre. Alternativt oppustes alle balloner til maks. 28 cm i dia. for at sikre det fulde antal balloner.

En latex ballon er en almindelig gummiballon. Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 8 timer i alt. folie Balloner kan kun bruges med helium og svæver derefter ca. 1 uge.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt. Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Vigtigt! Læs om oppustning, svævetid og forbrug her, inden du går igang med helium. Læs om oppustning med helium her, inden du går igang.

Bemærk at helium ikke returneres da fabriksgarantien frafalder efter første salg og vi yderligere ikke har mulighed for at teste cylinderen inden evt. gensalg.

Bemærk at vi desværre ikke kan sende helium til Grønland, Færøerne eller Norge.