100th Birthday Helium Gas og Sølv Ballon Pakke

742.25 Kr.
Produktbeskrivelse
100th Birthday Helium Gas og Sølv Ballon Pakke.

Pakken Indeholder::
Sølv Nummer 1 Folie Ballon 86 cm
2 Sølv Nummer 0 Folie Balloner 86 cm
1 Stor Helium Gas Cylinder
20 Sølv Latex Balloner 30 cm
1 Rulle Sølv Bånd
8 Sølv Folie Ballonvægte

Folie Balloner kan kun bruges med helium og holder ca. 1 uge

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes og antallet af balloner vil derfor være mindre.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang

Flot pakke til alle fester og temafester med tallet 100. Egner sig bl.a. godt til 100-års fødselsdage og jubilæer.

Bemærk at helium ikke returneres da fabriksgarantien frafalder efter første salg og vi yderligere ikke har mulighed for at teste cylinderen inden evt. gensalg.