Ultra Hi-Float Gele og Pumpe til Latex Balloner - 2,84 Liter

809.75 Kr.
Produktbeskrivelse
Ultra Hi-Float Gelé og Pumpe til Latex Balloner.

Størrelse: 2,84 liter. Nok HI-FLOAT til at behandle 600 x 28 cm dia. latex balloner. Indeholder pumpe med mundstykker og instruktioner.

Ved at sprøjte Hi-Float ind i ballonen inden oppustning forlænger du ballonens svævetid op til 20 gange og du kan således pumpe balloner op med helium i god tid inden din fest, og dine balloner holder sig svævende i flere dage!

Produktet er nemt at bruge og er det samme produkt som benyttes af professionelle.

Hi-Float er sikkert, ikke-brandfarligt, ikke-giftigt, ikke-irriterende og ikke ætsende og biologisk nedbrydeligt.

Hi-Float er en flydende plastik væske som tørrer inde i ballonen og laver et tyndt lag som holder helium bedre inde.

Før brug bør du læse brugsanvisningen grundigt:

1. Placer pumpen i flasken og spænd gevindet. Drej pumpen mod uret for at låse mundstykket op.

2. Første gang pumpes flere gange i en kop el. lign. indtil væsken kommer ud.

3. Skub ballonens åbning over pumpe mundstykket for at pumpe Hi-Float dybt ind i ballonen. Det er vigtigt at holde halsen af ballonen fri for Ultra Hi-Float. (Hvis du får Ultra Hi-Float på dine hænder når binder ballonen eller på helium-tuden når du puster ballonen op, har du ikke sprøjtet det dybt nok ind i ballonen)

4. Tryk pumpen ned, følg retningslinjerne vedr. antal pump nedenfor. Ballon størrelse i diameter og antal tryk med pumpe:
23 cm = ½ tryk
28 cm = 1 tryk
35 cm = 2 tryk
41 cm = 3 tryk

Bemærk: Ultra Hi-Float er meget nemmere at pumpe hvis flasken opbevares et varmt sted.

5. Når pumpen er i bund, skal du fjerne ballonen fra dysen. Klem halsen på ballonen, for at sikre at alt Ultra Hi-Float ender langt inde i ballonen. Gnid herefter forsigtigt ballonen et par sekunder for at sprede Ultra Hi-Float på indersiden af ballonen (ikke halsen). Mens du gnider ballonen holdes halsen og åbningen opad for at forhindre væsken i at trænge ind i halsen af ballonen.

6. Pust ballonen op med helium, indtil den er lidt pæreformet. (Hvis ballonen ikke svæver i første omgang, er du sandsynligvis nødt til at tilføje mere helium da Ultra Hi-Float tilføjer vægt til ballonen.)

7. Lav knude på ballonen med hænderne. (Klemmer og lignende er ikke lige så tætte som en knude og lader derfor nemmere helium undslippe.) Lad Ultra Hi-Float tørre i mindst et par timer, før du flytter ballonen til det sted hvor ballonen skal vises frem.

Hvis ballonen springer mens der er ikke-tørret Ultra Hi-Float i den, kan det våde Ultra Hi-Float lave skader på tøj og møbler! Hold derfor ballonen et andet sted et par timer inden, for at sikre at Ultra Hi-Float er helt tørt inde i ballonen. Hold balloner indendørs i en opvarmet sted mellem 18 og 24 grader, for at opnå maksimal svævetid.

BEMÆRK! Ultra Hi-Float bør ikke benyttes i illoom balloner (eller andre LED lys balloner) da kombinationen af LED lys og Hi-float vil give ballonen for høj vægt; ballonen vil derfor ikke svæve ordentligt.
Ultra Hi-Float bør af samme årsag heller ikke benyttes i kombination med ventiler, specielt ikke i 23 cm i dia. balloner.