Bestil julegaverne senest d. 17. kl. 16 - forventet levering d. 19. el. 20. dec, så er der tid at løbe på ift. vejr og juletravlhed hos posten. Ps. visse papfigurer har længere leveringstid, bestil disse senest d. 13. dec. for at sikre levering i tide

17 års Fødselsdag Lyserøde Balloner og Helium Pakke

674.75 Kr.
Produktbeskrivelse
17 års Fødselsdag Lyserøde Balloner og Helium Pakke
Pakken Indeholder::

1 x Pink 1 Tal Folie Ballon 76 cm. høj
1 x Pink 7 Tal Folie Ballon 76 cm. høj
1 x Stor Helium Cylinder 0,41 m3.
20 x Lyserøde Latex Balloner 30 cm. i dia.
1 x Lyserødt Bånd 46 m.
8 x Pink Folie Ballonvægte.

Bedste pris på nettet!

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang

Der er ikke brug for ekstra udstyr for at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og ballonen fyldes. Helium vejer meget lidt og det er derfor ikke nemt at mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål.

Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påberegnes

Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En stor ballon (30 cm. i dia.) svæver længere end en lille ballon (23 cm. i dia.). En latex ballon er en almindelig gummiballon. Helium Folie Balloner kan kun bruges med helium og holder ca. 1 uge.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt.

Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs om oppustning med helium her, inden du går igang

Flot komplet ballon og helium pakke i lyserøde farver med alt du skal bruge til at pynte op og fejre en 17-års fødselsdag, bryllupsdagen eller et jubilæum.