Vi oplever desværre i øjeblikket problemer med at generere kvitteringer. Det kan derfor godt tage lidt før du modtager din bekræftelsesmail, da de skal laves manuelt. God fest!

Helium og 50 Mørkelilla Balloner m. Bånd

403.50 Kr.
Produktbeskrivelse
Helium og 50 Mørkelilla Balloner m. Bånd.

Læs venligst hele denne beskrivelse inden du køber dette produkt

Bedste pris på nettet!

Indeholder:
1 x Lille Helium Gas Cylinder á 0,42m3
- 50 balloner á maks. 23 cm dia. samt bånd.
- Latexballoner á 23 cm i dia svæver 6-8 timer.
- Nok helium til ialt 50 små latex balloner á maks. 23 cm eller ialt 30 alm. latex balloner á maks. 30 cm i dia.
- Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken.

Sådan gør du:
Sæt ballonen på tuden
Drej håndtaget
Tryk tuden lidt op eller ned - først nu fyldes ballonen
Helium vejer meget lidt og du kan derfor ikke mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Vigtigt vedr. Antal og Størrelse:
For at opnå det maksimale antal må ingen af ballonerne overstige det oplyste diametermål og der må ikke være spild før, under eller efter oppustninger. Alle latex balloner der medsendes i vores helium-ballon pakker er 23 cm i dia. Næsten alle latex balloner vi sælger separat er 30 cm i dia. (illoom balloner er dog 23 cm i dia.)
Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påregnes og antallet af balloner vil derfor være mindre. Alternativt oppustes alle balloner til maks. 22 cm/28 cm i dia. for at sikre det fulde antal balloner.
Medsendte balloner og bånd lægges ofte nedenunder metalcylinderen.

Vigtigt vedr. Svævetid:
Latex balloner på 23 cm i dia. har en gennemsnitlig tid i luften på 6-8 timer i alt. En 30 cm i dia. latex ballon svæver længere. Bemærk at ventiler og LED lys kan veje ballonen ned hurtigt, specielt i 23 cm i dia. balloner. Folieballoner svæver i op til 2 uger. Tal og bogstavballoner i folie skal være min. 60 cm. høje førend de svæver med helium, mindre tal og bogstaver kan kun fyldes med luft, benyt det medfølgende sugerør.

Se mere om ballontyper, antal balloner og svævetid her..

Bemærk at vi desværre ikke kan sende helium til Grønland, Færøerne eller Norge.
Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt. Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild.
Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Bemærk at helium ikke kan returneres da fabriksgarantien frafalder efter første salg og vi yderligere ikke har mulighed for at teste cylinderen inden evt. gensalg.