Selvlysende Happy Birthday Illoom Ballon - Pakke med 5

53.75 Kr.
Produktbeskrivelse
Selvlysende Happy Birthday Illoom Ballon - Pakke med 5 assorterede farver.

Sjove balloner der lyser op!

Læs hele produktbeskrivelsen inden du køber dette produkt.

Inden oppustning: træk forsigtigt i ’Pull’ stykket og lyset tændes, fyldes derefter med luft eller helium.
illoom balloner indeholder et LED lys og et batteri. Vælger du at fylde ballonerne med helium skal du være opmærksom på at illoom balloner er tungere end normale balloner og at svævetiden derfor er kortere for illoom balloner opfyldt med helium; 4-5 timer ialt. Pust dem derfor op med helium så sent som muligt. Netop pga. ballonens vægt kan du ikke benytte Ultra Hi-Float gelé i illoom balloner, ligesom du heller ikke kan benytte heliumventiler.

Ballonen er selvlysende i op til 15 timer og smides ud som almindeligt skrald. Smid batterier ud som farligt affald. Ballonerne er 23 cm. i dia. En lille helium cylinder kan fylde op til 30 af disse, en stor cylinder kan fylde op til 50 af disse balloner ved en maks. diameter på 23 cm.

BEMÆRK at illoom balloner indeholder et LED lys og et batteri så benyt ikke disse balloner til opsending da naturen vil tage skade af batteriet og dyr kan spise ballon, batteri eller LED lys og potentielt omkomme som følge deraf. Må ikke sprænges foran ansigtet. Voksen tilsyn tilrådes. Ikke til børn under 3 år. Se vores flotte video nedenfor: