Helium og 100 Balloner - Gule Balloner m Bånd

796.25 Kr.
Produktbeskrivelse
Pakke med 2 Store Helium Gas Cylindere og 100 Gule Latexballoner og Bånd.

Læs venligst hele denne beskrivelse inden du køber dette produkt!

Bedste pris på nettet!

2 x Stor Helium Gas Cylinder 0,42 m3 MED Balloner. Inkluderer i alt 100 gule små Latexballoner á maks. 23 cm dia. samt bånd.

Nok helium til 100 små Latexballoner á maks. 23 cm eller 50 alm. Latexballoner á maks. 30 cm i dia.

Læs mere om oppustning, ballontyper og ballonstørrelser her, inden du går igang.

Der er ikke brug for ekstra udstyr til at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og først nu fyldes ballonen. Helium vejer meget lidt og du kan derfor ikke mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål. Alle Latexballoner der medsendes i vores helium-ballon pakker er 23 cm i dia. Alle Latexballoner vi sælger separat er 30 cm i dia. Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påregnes og antallet af balloner vil derfor være mindre. Alternativt oppustes alle balloner til maks. 22 cm/28 cm i dia. for at sikre det fulde antal balloner.

Latexballoners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En alm./stor ballon svæver længere end en lille ballon. En Latexballon er en almindelig gummiballon. Folieballoner svæver i ca. 1 uge, se mere i linket.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt. Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs mere om oppustning, ballontyper og ballonstørrelser her, inden du går igang.

Flot heliumpakke med 2 store helium cylindere, gule latexballoner og bånd. Ideel til oppyntningen til enhvert påskearrangement, påskefrokoster, høstfester, sommerfester mm.