Helium og 30 Balloner - Hvide Balloner m. Bånd

283.25 Kr.
Produktbeskrivelse
Pakke med 1 Lille Helium Gas Cylinder og 30 Hvide Latex Balloner og Bånd.

Læs venligst hele denne beskrivelse inden du køber dette produkt!

Bedste pris på nettet!

1 x Lille Helium Gas Cylinder 0,25 m3 MED Balloner. Inkluderer i alt 30 hvide små latex balloner á maks. 23 cm dia. samt bånd.

Nok helium til 30 små latex balloner á maks. 23 cm eller 15 alm. latex balloner á maks. 30 cm i dia.

Læs mere om oppustning, ballontyper og ballonstørrelser her, inden du går igang.

Der er ikke brug for ekstra udstyr til at fylde ballonerne. Sæt ballonen på tuden, drej håndtaget, tryk tuden lidt op eller ned og først nu fyldes ballonen. Helium vejer meget lidt og du kan derfor ikke mærke om en cylinder er tom eller fyldt.

Det angivne antal balloner gælder kun ved en præcis diameter i cm. For at opnå det oplyste antal må ingen af balloner overstige det oplyste diameter mål. Alle latex balloner der medsendes i vores helium-ballon pakker er 23 cm i dia. Alle latex balloner vi sælger separat er 30 cm i dia. Er du ikke vant til at oppuste med helium må en smule spild mellem/under oppustninger påregnes og antallet af balloner vil derfor være mindre. Alternativt oppustes alle balloner til maks. 22 cm/28 cm i dia. for at sikre det fulde antal balloner.

Latex balloners gennemsnitlige tid i luften er 6-8 timer i alt. En alm./stor ballon svæver længere end en lille ballon. En latex ballon er en almindelig gummiballon. Folieballoner svæver i ca. 1 uge, se mere i linket.

Helium er en ugiftig, ikke-brandbar gas og bør ikke indåndes i store mængder. Helium kan gemmes og anvendes på et senere tidspunkt. Hold trykflasken væk fra ekstrem varme og ild. Trykflasken er en engangsflaske, derfor er der ingen pant og ingen returnering af flasken. Smid ikke cylinderen ud som almindeligt skrald! Returnér cylinderflasken på din genbrugsplads i din by eller boligforening.

Læs mere om oppustning, ballontyper og ballonstørrelser her, inden du går igang.

Flot pakke til alle festlige begivenheder, bl.a. barnedåb, konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage. Pakken Indeholder: 1 lille helium cylinder, hvide latexballoner og bånd.